spets

Köpte ett fint spetstyg som var en gammal gardin på second hand idag som jag ska skapa nån blandnig av de här två plaggen av. Något med spetsen påsytt och något med "cut outs" med spetsen i hålen, fast på samma väst eller jacka. Blir nog snyggast med mest påsytt och ganska små hål, för det kan se ganska billigt och hemmasytt annars. Kanske ska färga spetsen svart också.

Måste ta mig en fundreare så jag bläddrar lite i någon av mina fantastiska magasin för mer inspiration så länge.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Åh, ser fram emot resultatet! Tröjan till höger var riktigt snygg.



Det där är för övrigt mitt största problem (vilket du om någon känner till) - att jag får idéerna innan jag har hittat tyget. Jag gör ju allt bakvänt mot vad du gör.



I Paris stod jag och fingrade på en av Pradas spetsklänningar, i en modell jag inte sett tidigare: låg skärning i ryggen (ner till svanken ung), utan ärm och vad jag tror var en amerikansk urringning (du vet, som Jackie Kennedy's klänningar oftast var skurna). Jag kan inte sluta tänka på klänningen, och eftersom det var en ganska enkel modell har jag fått för mig att jag skulle kunna sy en själv... dvs. om jag hittar Pradas spetstyg, ngn annan spets duger såklart inte, haha.

2008-10-09 @ 11:59:22
URL: http://annerfeldt.blogspot.com
Postat av: marita

Oj Prada är farligt alltså, förstår ditt dilemma. Tror dock att spetsen är en trend man kommer tröttna på ganska snart, så kanske är bäst att hålla i de stora pengarna ha ha.



Ska kanske till Paris i november, hör av mej efter bra tips på underhållning och shopping! puss

2008-10-10 @ 17:15:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0